top of page
Diverse Exchange Students

Swedish Language
Boot Camp 2024

För internationella kollegor

Office Corridor Talk

Stärk dina och dina kollegors språkkunskaper i svenska med vårt “Swedish Language Boot Camp”

 

Vår workshopserie är skräddarsydd för internationella talanger på svenska företag. Under kursens gång identifierar vi styrkor, arbetar med förbättringsområden och utvecklar självstudietekniker för fortsatta språkstudier.

 

Ta chansen att boosta dina språkkunskaper med oss i sommar. Tillsammans skapar vi förutsättningar för bättre kommunikation mellan dig och dina kollegor!

Säg hej till våra lärare!

 

Rebecca och Linn är två av SweTeachs legitimerade lärare och också de som kommer att undervisa sommarens intensivkurser för internationella talanger.

 

 Precis som det övriga gänget på SweTeach har de ett stort intresse för språkinlärning och interaktiv, nytänkande undervisning. 
 

Rebecca_STprofil_edited_edited_edited.jpg

Kursupplägg

 

Intensivkursen “The Swedish Language Boot Camp” är utformad för att hjälpa internationella talanger på svenska företag att utveckla sina språkkunskaper i svenska. Kursen passar dig som redan förstår och pratar en del svenska, men som inte känner dig redo för att arbeta på svenska än. 

 

Kursen består av fem sessioner där varje tillfälle är två timmar lång. Syftet med varje kurstillfälle är att förbättra de olika språkförmågor som krävs för arbetsrelaterad kommunikation. I slutet av kursen får du ett personligt kursomdöme och en individuell feedbacksession där du kan ställa frågor och få tips inför framtida språkstudier. 

 

Du kan välja att delta i kursen på plats på United Spaces Lindholmen i Göteborg, eller digitalt varifrån det passar dig.

 • Session 1:  Läsa och förstå jobbrelaterade texter
  Under den första sessionen får du ta del av tips och tekniker som du kan använda för att arbeta med jobbrelaterade texter på ett mer effektivt sätt. 

 • Session 2: Mejla på svenska
  I den här sessionen fokuserar vi på att skriva tydliga och professionella mejl på svenska. Vi lär oss viktiga fraser och pratar om tonalitet i olika typer av texter.

 • Session 3: Lyssna effektivt på arbetsplatsen
  I vår tredje session övar vi på hörförståelse med utgångspunkt i möten, presentationer och andra vardagliga situationer på arbetsplatsen.

 • Session 4: Småprat och “fikasvenska”
  Här får du öva på att hantera samtal i olika sammanhang, såsom vid fika, i möten eller externa event.

 • Session 5: Presentera på svenska
  Under kursens sista session får du hålla en presentation på svenska. När du förbereder din presentation har du möjlighet att använda de tekniker och tips du har lärt dig under de tidigare sessionerna.

I slutet av vårt “boot camp” kan du lättare förstå och använda svenska och på så vis kommunicera mer effektivt med kunder och kollegor.

Online Course
Linn_STprofil_edited.jpg

VD/Språkcoach

rebecca@sweteach.se

Rebecca Kågesjö

Språkcoach

linn@sweteach.se

Linn Bescher

Information

Pris: 3 399  exkl. moms

Nivå: Grundläggande nivå (A2) eller medelnivå (B1/B2)

Plats: United Spaces Lindholmen i Göteborg eller online

Kurslängd: 10 timmar + en individuell feedbacksession

Schema: Lektioner under vecka 26, 27 and 32.
 

Välj den grupp som passar dig bäst:

Grupp 1 (B1/B2): Online, Tisdagar och torsdagar 10.15-12.15

Grupp 2 (B1/B2): On-site, Onsdagar och fredagar 08.15-10.15
Grupp 3 (A2): Online, Måndagar och onsdagar 17.00-19.00

Registrera dig idag!

Fyll i formuläret för att anmäla dig till kursen

Vad säger våra kunder?

Diverse Exchange Students

Vi har samarbetat med SweTeach under ett par års tid för att utbilda våra utländska ingenjörer i svenska språket och svensk kultur.

 

Vi har fått skräddarsydda utbildningar och ett professionellt genomförande som är mycket uppskattat av oss och våra anställda. Vi skulle varmt rekommendera Rebecca och SweTeach till både vänner och partners som har liknande behov som vi har. 

"Vi har fått skräddarsydda utbildningar och ett professionellt genomförande"

Therese.jpeg

Therese, VD på Sylog Väst AB

bottom of page