top of page
IMG_4667.JPG

Språkkurser, workshops och kommunikationsutveckling för din organisation

Språk och mångfald är framtiden

År 2022 handlar det inte längre om mångfaldens vara eller icke vara. Det handlar om att se våra olika erfarenheter, perspektiv och tankesätt som de resurser de faktiskt är. 

 

Naturligtvis finns det utmaningar. När det gäller ökad nationell mångfald är språk en sådan utmaning. I många organisationer går det bra att kommunicera på ett gemensamt språk, som engelska, men kommunikationen är ändå ofta inte helt friktionsfri. Språk är nämligen så mycket mer än ord och grammatik. Vårt språk påverkar också vårt kroppsspråk, hur vi formulerar oss och hur vi tolkar de svar vi får. 

 

Språkkurser på arbetsplatsen är en investering som lönar sig. Men för att nå en organisations fulla potential krävs anpassning och förståelse från alla håll. Vår erfarenhet av att arbeta med språkutbildning och internationella team har gett oss insikter om hur en arbetsplats kan bli språkligt inkluderande och språkutvecklande. 

 

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och våra verktyg. Läs mer om våra olika tjänster för företag här nedan eller använd formuläret för att kontakta oss direkt.

Företagskollegor

Hur kan vi hjälpa er?

Svenska på jobbet är vår kärnverksamhet. Oavsett om du har en eller tjugo kollegor som lär sig svenska, hjälper vi gärna till att göra språkinlärningen så effektiv och engagerande som möjligt. Vi utbildar individer eller små, nivåanpassade grupper såväl digitalt som på plats på ert kontor.

Svenska på jobbet

Är det många på er arbetsplats som lär sig svenska? Har du funderat på hur ni kan skapa en språkutvecklande arbetsplats och stötta era kollegors språkinlärning? Under fliken workshops kan du läsa mer om våra utbildningar inom språklig inkludering och språkutveckling på arbetsplatsen.

Workshop-ledare

Är ni ett växande bolag och känner att det börjar bli mycket information att hålla reda på? Är det svårt att veta vem, när, var och hur ni ska kommunicera med varandra? Vi hjälper er gärna med att kartlägga era kommunikationsvägar, ta fram nya riktlinjer och hjälpa er att återta kontrollen över er kommunikation. 

Kommunikation på jobbet
Mountain Peak

Vad säger våra kunder?

"Vi har fått skräddarsydda utbildningar och ett professionellt genomförande"

Vi har samarbetat med SweTeach under ett par års tid för att utbilda våra utländska ingenjörer i svenska språket och svensk kultur. Vi har fått skräddarsydda utbildningar och ett professionellt genomförande som är mycket uppskattat av oss och våra anställda. Vi skulle varmt rekommendera Rebecca och SweTeach till både vänner och partners som har liknande behov som vi har. 

Therese, VD på Sylog Väst AB

Therese.jpeg

Vill du veta mer? 

Hör av dig så pratar vi mer om vad du och dina kollegor behöver. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss så snart som möjligt.

bottom of page