top of page

Engagerande och flexibla kurser i svenska

Att lära sig ett språk ska vara roligt och utmanande

Innan SweTeach startades arbetade grundarna, Rebecca och Fredrik, med läxhjälp för SFI-elever. De insåg snabbt att potentialen bland studenterna var stor men att arbetssättet inte passade alla och att det ofta inte fanns så stora möjligheter att öva på samtal och vardaglig kommunikation. 

 

De grundade sedan SweTeach med en ambition om att skapa ett alternativ till traditionell språkundervisning där lektionerna är interaktiva, aktuella och engagerande. Några år senare kan vi på SweTeach stolt säga att nästan alla våra elever beskriver våra lektioner som roliga, utvecklande och anpassade efter deras villkor.

 

Vi är glada över vad vid hittills har åstadkommit och vill gärna dela vår metod med fler! Vill du studera svenska med oss? Läs mer om våra olika alternativ eller kontakta oss direkt för mer information.

Kurs-för-vuxna

Hur vill du lära dig svenska?

Om du vill bestämma helt över innehåll och schema är våra privatlektioner online någor för dig. Du väljer den studietakt, kurslängd och schema som passar dig och skapar din indivdiuella kursplan tillsammans med din språkcoach. 

Online-kurs

Vår senaste satsning är onlinekurser för självstudier. Vi håller precis på att färdigställa en första nybörjarkurs, men tanken är att dessa kurser ska finnas på alla nivåer så småningom. Håll utkik efter mer information och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Digital-språkkurs

Är du anställd hos ett företag som gärna bidrar till din språkutveckling i svenska? Vad roligt! Det låter som att du har en bra arbetsplats. Vi håller gärna lektioner på din arbetsplats och anpassar innehållet efter dig och dina kollegors önskemål.

Svenska-på-jobbet
Mountain Peak

Vad säger våra kunder?

"Hjälpen som vi fick från SweTeach är guld värd"

Min fru och jag tog hjälp av SweTeach för att förbättra vårt uttal, grammatik och professionalitet när vi pratar svenska. Rebecca har lyssnat på oss, uppmärksammat våra svagheter när vi pratar och kommit med förbättringsförslag och ersättningsord som passar i situationen. Hjälpen som vi fick från SweTeach är guld värd och vi uppskattar verkligen att vi gemensamt kommer överens om själva sessionsuppläggen och utnyttjar varje minut av sessionen.

Bashar från Irak

Språkkurs i par

Bashar.jpg

Vill du veta mer?
Hör av dig!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

bottom of page