top of page
College studenter

Engagerande och flexibla kurser i svenska

Att lära sig ett språk ska vara roligt och utmanande

Innan SweTeach startades arbetade grundarna, Rebecca och Fredrik, med läxhjälp för SFI-elever. De insåg snabbt att potentialen bland studenterna var stor men att arbetssättet inte passade alla och att det ofta inte fanns så stora möjligheter att öva på samtal och vardaglig kommunikation. 

 

De grundade sedan SweTeach med en ambition om att skapa ett alternativ till traditionell språkundervisning där lektionerna är interaktiva, aktuella och engagerande. Några år senare kan vi på SweTeach stolt säga att nästan alla våra elever beskriver våra lektioner som roliga, utvecklande och anpassade efter deras villkor.

 

Vi är glada över vad vid hittills har åstadkommit och vill gärna dela vår metod med fler! Vill du studera svenska med oss? Läs mer om våra olika alternativ eller kontakta oss direkt för mer information.

Kurs-för-vuxna

Hur vill du lära dig svenska?

Om du vill bestämma helt över innehåll och schema är våra privatlektioner online någor för dig. Du väljer den studietakt, kurslängd och schema som passar dig och skapar din indivdiuella kursplan tillsammans med din språkcoach. 

Online-kurs

Vår senaste satsning är onlinekurser för självstudier. Vi håller precis på att färdigställa en första nybörjarkurs, men tanken är att dessa kurser ska finnas på alla nivåer så småningom. Håll utkik efter mer information och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Digital-språkkurs

Är du anställd hos ett företag som gärna bidrar till din språkutveckling i svenska? Vad roligt! Det låter som att du har en bra arbetsplats. Vi håller gärna lektioner på din arbetsplats och anpassar innehållet efter dig och dina kollegors önskemål.

Svenska-på-jobbet
Kurs-liten-grupp

Vill du hellre studera svenska i en liten grupp tillsammans med andra?

Vi undervisar ofta grupper online och kallar detta för våra Boost-klasser. Just nu erbjuder vi detta koncept löpande vid förfrågan. Priset är 3900 kronor för 20 studietimmar fördelade på 10 lektioner. 

 

Är du intresserad? Hör av dig till oss och berätta om dina schemapreferenser och din nuvarande språknivå. När vi har 4-6 deltagare på din nivå hör vi av oss med ett kursförslag. 

 

Vet du inte din nuvarande språknivå? Använd vårt självbedömningstest för att upskatta din nivå. Du hittar testet här.

Vill du veta mer?
Hör av dig!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

bottom of page