top of page
I ett möte

Samarbete för inkludering och mångfald

Tillsammans når vi fler

Att kunna tala det dominerande språket på en arbetsplats eller i ett samhälle är en nyckel till inkludering och integration. Men för att nyttja den fulla potentialen i mångfald och inkludering behöver vi kombinera språk med andra kompetenser och perspektiv. Vi är inte experter på allt och samarbetar därför gärna med andra som har kunskaper inom närliggande områden. Tillsammans får vi mer bredd och kan nå ut till fler arbetsplatser, organisationer och aktörer. 

 

Vi är öppna för olika typer av samarbeten men brinner lite extra för inkludering på arbetsmarknaden och arbetsplatser. Här nedan ger vi exempel på hur vi kan bidra inom dessa områden. Kontakta oss om du är nyfiken på att veta mer om dessa eller andra potentiella samarbeten.

Asian woman having a job interview

Språk och rekrytering

I våra språkkurser möter vi ofta individer som kämpar med att förstå den svenska arbetsmarknaden. Vi får ofta frågor om hur man nätverkar, vad man ska tänka på i en jobbintervju och hur mycket svenska man behöver kunna för att få ett arbete. 

 

I samarbeten kring arbetsmarknad och rekrytering hjälper vi gärna till med föreläsningar, workshops, intervjurollspel, CV-granskning och tematiserade språkkurser.

Snickeriklass

Mångfald och inkludering på arbetsplatsen

Våra arbetsplatser gynnas av olika kompetenser och perspektiv. Men det är inte lätt att veta hur man kan använda mångfald som en resurs och agera inkluderande gentemot alla kollegor. 

 

Vi bidrar gärna med det språkliga perspektivet på inkludering. I föreläsningar och workshops delar vi med oss av verktyg och konkreta tips på hur verksamheter kan arbeta språkutvecklande och skapa förutsättningar för språklig inkludering. 

Har vi gemensamma intressen?

Hör av dig så bokar vi in ett möte!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

bottom of page