top of page
IMG_4711.JPG

Språkcoaching, kurser i svenska och företagsworkshops för dina behov

Utveckla dina kunskaper i svenska och skapa en inkluderande arbetsplats på ett 

flexibelt, effektivt och skräddarsytt sätt med våra lektioner och språkkurser för individer och företag.

Vad språkcoaching är och varför det är centralt för företag och individer

Lär dig svenska med skräddarsydda kurser

Vårt flaggskepp språkcoaching innebär skräddarsydda språkkurser i svenska som är anpassade till individen och målet, och som vi driver med motivation, resultat och flexibilitet i fokus.

Interaktion och engagerande lektioner

Vår språkutbildning kombinerar professionell språkinlärning med roligt och relevant lektionsinnehåll för att hålla dig motiverad och förbereda dig för vardagliga situationer.

Stötta språkinlärning på jobbet

Språkcoaching bidrar till ökad effektivitet i växande verksamheter genom att möjliggöra språklig inkludering och språkutveckling på arbetsplatsen.

Var med och utveckla dina språkkunskaper i svenska redan idag!

Swedishatwork_04.jpg

Hur SweTeach kan hjälpa dig och dina kollegor

Språkkurser och workshops för företag • Grupp eller privatlektioner • Svenskkurser på arbetsplatsen och mer

För företag

Här hittar du våra språkutbildningar, workshops och insatser för företag och offentliga verksamheter som kan anpassas efter era villkor. 

 

Oavsett om du vill hjälpa dina medarbetare att lära sig svenska snabbare eller om du och dina kollegor vill lära er mer om hur ni kan stötta språkutveckling, kan vi hjälpa dig.

För individer

Lär du dig svenska och vill ha lite hjälp med att använda svenska på jobbet eller tala och skriva bättre? Är du nybörjare eller kan du redan svenska på en grundläggande nivå men vill ta dina kunskaper till nästa nivå?

 

I våra individuella kurser hjälper vi deltagare med olika mål och startnivåer.

För samarbetsparters

Tror du också på inkludering och mångfald? Driver du projekt inom dessa områden och söker en partner med fokus på språkutveckling? Låt oss ta ett möte!

 

Vi har goda erfarenheter av att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. 

Mountain Peak

Vad säger våra kunder?

"Vi har fått skräddarsydda utbildningar och ett professionellt genomförande"

Vi har samarbetat med SweTeach under ett par års tid för att utbilda våra utländska ingenjörer i svenska språket och svensk kultur. Vi har fått skräddarsydda utbildningar och ett professionellt genomförande som är mycket uppskattat av oss och våra anställda. Vi skulle varmt rekommendera Rebecca och SweTeach till både vänner och partners som har liknande behov som vi har. 

Therese, VD på Sylog Väst AB

Therese.jpeg
Yellow Flowers

Projekt:
Care - Språk och arbete

Care - Språk och arbete finansieras av ESF, Europeiska socialfonden

SV-V-Medfinansieras-av-Europeiska-unionen_POS_POS.png

Care - Språk och arbete är ett utbildningsprojekt för män och kvinnor från Ukraina som omfattas av massflyktsdirektivet. Projektet drivs av SweTeach i samarbete med den ideella organisationen New To Sweden. 

 

I projektet får deltagarna ta del av av dagliga svensklektioner online, arbetsrelaterade workshops och indivdiuella coachingsessioner under åtta intensiva veckor. Samtliga insatser genomförs i små grupper för att ge deltagarna bästa möjliga förutsättningar att snabbt lära sig svenska och bli redo för den svenska arbetsmarknaden.

Projektet syftar till att hjälpa deltagarna att utveckla sina språkkunskaper i svenska och samtidigt öka möjligheterna att få en anställning här i Sverige. Genom att kombinera språkutbildning och arbetsmarknadsförberedelser kan integrationsprocessen effektiviseras, vilket gynnar såväl den enskilda individen som samhället i stort.

I samarbete med

NTS Logo 1 line Bold.png
Kontakta oss

0722-16 33 02

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tack för din registrering!

Vill du hålla dig uppdaterad?

Följ oss i sociala medier och registrera dig för vårt nyhetsbrev!

bottom of page