top of page
Online-studies

Studera svenska online på dina villkor

Har du studerat svenska i en större grupp och känt att du inte fått den hjälp du behöver? Pratar du svenska i vardagen men känner att du behöver stöd för att ta dina språkkunskaper till en professionell nivå? Eller är du på väg att flytta till Sverige och vill påbörja dina studier redan nu?

 

Våra privatlektioner passar dig som vill ha något annat än traditionella språkkurser kan erbjuda. Vi kallar det här konceptet för Kickstart, eftersom vi vill ge dig som sitter fast någonstans en extra skjuts för att ta dina språkkunskaper till nästa nivå. 

 

Läs mer om vad det kostar och hur det funkar här nedan. Självklart kan du kontakta oss om du har några frågor.

Female-student

Vad kostar det?

Här är den aktuella prislistan för våra individuella lektioner online:

 

10 timmar: 7 990 kr

15 timmar: 11 490 kr

20 timmar: 14 990 kr

 

I priset ingår förberedelsetid, löpande återkoppling och skräddarsytt material. Om du önskar att använda specifika läroböcker eller skönlitterära böcker kan kostnader tillkomma för dessa.

1 / Kontakta oss

Kontakta oss genom att använd formuläret eller skicka ett mejl. Vi kommer att fråga om kurslängd, önskat startdatum och schema samt varför du är intresserad av privatlektioner. Om du vill kan vi också boka in ett digitalt möte där vi kan lära känna varandra och du får chans att ställa frågor.

2 / Schemaförslag

När vi har koll på dina preferenser stämmer vi av med våra scheman och ser vilken lärare som passar dig bäst. Därefter får du ett mejl av oss med ett schemaförslag och en registreringslänk.

3 / Registrering

Om du bestämmer dig för att gå kursen bekräftar du din anmälan genom att fylla i registreringsformuläret. Du betalar ingenting vid registrering utan först efter första lektionstillfället då du får en faktura.

4 / Bekräftelse

När vi har mottagit din registrering får du ett bekräftelsemejl från oss. Vi skickar också ut mötesbokningar för alla planerade sessioner. Nu är vi redo för kursstart!

Skriva en bok

Hur anmäler jag mig till privatlektioner online?

Vill du veta mer eller anmäla dig?

Hör av dig!

bottom of page