top of page
Image by rivage

Swedish Language
Boot Camp 2024

För internationella talanger

Image by Jason Goodman

Boosta dina språkkunskaper i svenska med vårt “Swedish Language Boot Camp”

 

Den nya versionen av vårt bootcamp riktar sig till dig som är student eller arbetssökande och vill stärka dina språkkunskaper inför ett arbetsliv i Sverige. I vår intensivkurs har vi samlat allt det viktigaste du behöver för att kunna använda svenska på din nästa arbetsplats.

 

För att göra kursen tillgänglig för så många som möjligt erbjuder vi studenter och jobbsökande 30% rabatt och ett ännu bättre early bird-pris 🚀 Ta chansen att ta din svenska till nästa nivå med oss i sommar. Tillsammans skapar vi förutsättningar för kommunikation och integration på arbetsplatsen!

Varken student eller jobbsökande?

Såklart är du välkommen att studera med oss i sommar ändå! 
Du får gärna delta i vårt bootcamp till ordinarie pris (3399 kr).

Säg hej till våra lärare!

 

Rebecca och Linn är två av SweTeachs legitimerade lärare och också de som kommer att undervisa sommarens intensivkurser för internationella talanger.

 

 Precis som det övriga gänget på SweTeach har de ett stort intresse för språkinlärning och interaktiv, nytänkande undervisning. 

Rebecca_STprofil_edited_edited_edited.jpg
Linn_STprofil_edited.jpg

VD/Språkcoach

rebecca@sweteach.se

Rebecca Kågesjö

Språkcoach

linn@sweteach.se

Linn Bescher

Image by Josefa nDiaz

Kursupplägg

 

Intensivkursen "The Swedish Language Boot Camp" är utformad för att hjälpa arbetssökande och studenter att utveckla sina språkkunskaper i svenska. Kursen passar dig som redan förstår och pratar en del svenska, men som inte känner dig redo för att arbeta på svenska än. 

Obs! Då förfrågan på ett bootcamp på A1-nivå har varit stor har vi valt att erbjuda en grupp på nybörjarnivå också. Denna grupp fokuserar på grunderna i det svenska språket för att ge dig en bra start på dina språkstudier. 

 

Kursen består av fem sessioner där varje tillfälle är två timmar långt. Syftet med varje kurstillfälle är att förbättra de olika språkförmågor som krävs för arbetsrelaterad kommunikation. I slutet av kursen får du ett personligt kursomdöme som ger dig vägledning inför fortsatta studier. 

 

Kursen genomförs digitalt i Zoom. 

 • Session 1:  Läsa och förstå jobbrelaterade texter
  Under den första sessionen får du ta del av tips och tekniker som du kan använda för att arbeta med jobbrelaterade texter på ett mer effektivt sätt. 

 • Session 2: Mejla på svenska
  I den här sessionen fokuserar vi på att skriva tydliga och professionella mejl på svenska. Vi lär oss viktiga fraser och pratar om tonalitet i olika typer av texter.

 • Session 3: Lyssna effektivt på arbetsplatsen
  I vår tredje session övar vi på hörförståelse med utgångspunkt i möten, presentationer och andra vardagliga situationer på arbetsplatsen.

 • Session 4: Småprat och “fikasvenska”
  Här får du öva på att hantera samtal i olika sammanhang, såsom vid fika, i möten eller externa event.

 • Session 5: Presentera på svenska
  Under kursens sista session får du hålla en presentation på svenska. När du förbereder din presentation har du möjlighet att använda de tekniker och tips du har lärt dig under de tidigare sessionerna.

I slutet av vårt “boot camp” har du samlat på dig feedback, vertyg och tips för att lättare kunna kommunicera på en framtida arbetsplats. 

Information

Pris: 2 379:-  inkl. moms (studenter och arbetssökande). 
Övriga deltagare betalar 3 399:- inkl. moms. 

Nivå: Nybörjarnivå (A1), grundläggande nivå (A2) och medelnivå (B1)

Plats: Online

Schema: 10 timmar fördelade på fem sessioner under vecka 33, 34 och 35. 
 

Välj den grupp som passar dig bäst:

Grupp 1 (A2):  Tisdagar och torsdagar 13.00-15.00 Registreringen för grupp 1 är stängd

Grupp 2 (B1): Onsdagar och fredagar 10.00-12.00
Grupp 3 (A1): Måndagar och onsdagar 17.00-19.00

Registrera dig idag!

Fyll i formuläret för att anmäla dig till kursen

Vad säger våra kunder?

Image by rivage

Vi har samarbetat med SweTeach under ett par års tid för att utbilda våra utländska ingenjörer i svenska språket och svensk kultur.

 

Vi har fått skräddarsydda utbildningar och ett professionellt genomförande som är mycket uppskattat av oss och våra anställda. Vi skulle varmt rekommendera Rebecca och SweTeach till både vänner och partners som har liknande behov som vi har. 

"Vi har fått skräddarsydda utbildningar och ett professionellt genomförande"

Therese.jpeg

Therese, VD på Sylog Väst AB

bottom of page